top of page

Skønhed og Velvære

ENERGETIX

Citat fra læge Carsten Vagn-Hansen: 

"Magneter, der bruges som armbånd eller sættes på huden med hudvenligt plaster, eller fastholdes med bandager, virker smertestillende, bedrer kredsløbet og hjælper med opheling af vævene. 

Magnetarmbånd bruges af 90 procent af de bedste golfspillere i USA, og der er en ny videnskabelig undersøgelse, som klart viser, at de hjælper på smerter ved leddegigt. 

Når blodet passerer under en magnet eller et magnetarmbånd, vil blodlegemerne blive positivt ladet, så de frastøder hinanden og væggene i blodårerne, som også er positivt ladet. Det betyder, at der ikke dannes klumper af blodlegemer (pengerulledannelse), og derved strømmer blodet meget bedre gennem kroppen. Det bedrer ilttilførslen og modvirker blodpropper. 

Mange mennesker har i dag ondt forskellige steder på grund af deres arbejde, især ved gentagne ensformige bevægelser, hvor det skal gå stærkt. Smerter i led, muskler og sener er den hyppigste årsag til sygefravær, og mange mennesker er tvunget til dagligt at spise smertestillende tabletter, der kan have mange bivirkninger. 

Fremtidens medicin er energimedicin, blandt andet magnetfeltbehandling med små, stærke magneter, blandt andet i form af ringe, der kan skilles ad og bruges som armbånd, fingerringe, halsbånd eller anbringes i små kæder på det smertende sted med hudvenligt plaster.” Citat slut

For ydeligere information kan vi henvise til vores minikatalog, som du kan hente her: Minikatalog

the latest.

177CU-1.jpg

Magnethjerte med 0.22 Tesla styrke.

Subscribe to Get Updates
Energetix: News & Updates
bottom of page